Muhammet İkbal AKDAĞ - Okul Müdürü

Okul Müdürü

Muhammet İkbal Akdağ 22 Ocak 1980 yılında Ankara´nın Ş.koçhisar ilçesinde doğdu.

ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. 1997 yılında başladığı Gazi üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Anabilim dalı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2001 yılı haziran ayında mezun oldu. Aynı yılın yazında girdiği KMS sonucu ilk tercihi olan Eskişehir Fahri Günay İlköğretim Okuluna 2001 yılı eylül ayında Rehberlik öğretmeni atanarak, göreve başladı. Bir yıl Stajyer Öğretmenlik vazifesi bitince 2022 yılında görev içi askerlik vazifesini Yedek Subay olarak Şırnak Gabar 6.Tugayda tamamladı. Askerlik dahil 4 yıl İlk Görev yeri olan Eskişehir´den sonra mecburi hizmetini 2005-2009 arası 4 yıl İstanbul Kağıthane Profilo ATL de tamamlamıştır. 2009-2011 arası iki yıl Denizli de Akköy SAK Anadolu Turizm Lisesinde, 2011-2014 arasında ve son bir yılı Müdür Vekilliği olmak üzere 3 yıl Buldan Salih Gökçe Anaokulunda, 2014-2019 yılları arasında 5 yıl Akın Anadolu Lisesi´nde, 2019-2021 yıllarında 2 yıl Ahmet Tuncay Yibo da Rehberlik öğretmeni olarak görev yapmıştır. Rehberlik Öğretmeni olarak ilçemizde uzun yıllar görev yapan Akdağ, PDR alanında sayısı oldukça fazla seminer, kurs, proje, hizmetici eğitim çalışmalarında bulunmuş, yaz aylarında ortaokul ve lise sonrası mezunlara tercih ve kariyer danışmanlığı görevlerini yerine getirerek,gençlerimize ve ailelerine Mesleki Rehberlik hizmeti vermiştir.Girdiği yöneticilik sınavı sonucuna göre 2021 yılı eylül ayında Okulumuza Müdür Başyardımcısı olarak atanmıştır. 2 yıl bu görevi tamamladıktan sonra tekrar yöneticilik sınavına girmiş ve Okulumuzda münhal bulunan Okul Müdürlüğü görevine 23 Ekim 2023 te atanmıştır.Buldandan evli ve iki çocuk babasıdır.